Ihmettelevä kamera 6.
 
Isossa Järviluodossa kamera kohtasi erikoisen saunan. Se näytti betonista tehdyltä. Naapurimökin omistaja arveli sen olevan ensimmäisen maailmansodan ajoilta ja venäläisten sotilaitten rakentama. Hän arveli myös, että se olisi toiminut putkana. Lähetä palautetta, mikäli tiedät rakennuksesta enemmän.Kuuskajaskarissa saman pietaryrtin houkutuksia tuli maistelemaan kaksi luontomme kauneimmista perhosista, amiraali ja neitoperho. Toinen varustautui talvilepoon ja toinen pitkälle muuttomatkalle. Perhosista enemmän kuvaa klikkaamalla.

Syksy on aikaa, jolloin venelaitureille saapuu mitä merkillisimpiä ilmestyksiä. Lieneekö tämä perämoottorityöntöinen vaja sauna vai peräti kesämökki. Maisemia sillä on toki helppo vaihtaa, kun edelliset käyvät yksitoikkoisiksi.

Rauman satama sai hetkeksi vieraakseen upean moottorijahdin. Se saapui omin konein Helsingistä ja jäi muutamaksi päiväksi satamaan odottamaan laivausta Italiaan synnyinsijoilleen huoltoon. Alus on venäläistä omaisuutta ja ajelee Moskovan ympäristön vesistöissä.
Joulukuun alussa 2005 koki Syvärauma tuhopolttajan murheellisen kädenjäljen. Olutpubi Shemeikka ja sen yläpuolella ollut asunto paloivat korjauskelvottomiksi. Asunnossa ollut 47 vuotias mies menehtyi.

Lisäkuvina kaupunkinäkymiä
 
lisäkuvia
 

Ihmettelevä kamera 6.
Ihmettelevä kamera 6.
Ihmettelevä kamera 6.
Ihmettelevä kamera 6.
Ihmettelevä kamera 6.
Jouko Nummelan elokuvat, tiedot esityksistä ja ostopaikat !
Klikkaa linkkiä !
JN-Kulttuurivideot
JN-Kulttuurivideot
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys