Ihmettelevä kamera 7.
 
Kuva kohdasta, josta aikoinaan meni puusilta Toisesta Petäjäksestä Ulkopetäjäkseen. Kuvassa voidaan, rakenteilla olevan purjelaivan takana, havainnollisesti nähdä korkea kallioseinä, joka toimii näkö- ja äänisuojana sataman ja Rauman saariston välillä. Nyt tämä hyvä suojamuuri aiotaan poistaa ja tehdä satamasta kontteineen ja työmeluineen osa Rauman viihtyisää saaristoa. Klikkaa kuvaa: PRO ULKO-PETÄJÄS-liikkeen tiedotus


Jäänmurtaja on aukaissut väylän mereltä Ulkopetäjäksen sivuitse aina entisen Hollmingin telakan rantaan. Autolla-ajo Ulkopetäjäksen rantaan saakka on nyt mahdotonta eikä se oikein jalankulkijaltakaan käy. Onkohan toimenpiteen tarkoituksena estää lopullisesti kaupunkilaisten pääsy Ulkopetäjäkseen myös talvella. Ihmettelee Ihmettelevä kamera.

Kohta on kevät, meri aukeaa ja venosten mieli tekee vesille. On näköjään paatteja, jotka talven aikana ovat käyneet läpi kovan koulun.


On iltapäivä 26.helmikuuta 2006. Ihmettelevä kamera on kaupungilla, joka näyttää tyhjältä ja hylätyltä. Jääkiekkokaupunki Rauma seuraa parhaillaan TV-ruuduistaan Torinon Olympialaisten jääkiekon loppuottelua.
Lopputulos ei myöskään houkutellut ihmisiä kadulle juhlimaan.Helmikuisena pakkaspäivänä kamera onnistui tallentamaan komean sumusateenkaaren. Klikkaa kuvaa ja lue enemmän ilmiöstä.
 

Ihmettelevä kamera 7
Ihmettelevä kamera 7.
Ihmettelevä kamera 7.
Ihmettelevä kamera 7.
Ihmettelevä kamera 7.
Jouko Nummelan elokuvat, tiedot esityksistä ja ostopaikat !
Klikkaa linkkiä !
JN-Kulttuurivideot
JN-Kulttuurivideot
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys