Ihmettelevä kamera 12
 
KESÄ 2007.
Kaivopuiston puhujalava
Rauman Kaivopuiston terveyskylpylästä on jäljellä enää kaunis puhujalava. 1800-luvulla ja vielä 1900-luvun alussa paikalla vietettiin erilaisia kesäjuhlia, esim. Rauman Brankkorin juhlia. Puhujalavan ympärille keräännyttiin kuulemaan sykähdyttäviä puheita. Puhujalava on edelleen Kaivopuistossa. Aika tekee kolttosiaan ja lava olisi kunnostamisen tarpeessa. Olisi myös harkittava sille näkyvämpää paikkaa.
SUURENNA KUVAT KLIKKAAMALLA NIITÄ.


Loistoaluksen koeajo
Kesäkuussa nähtiin Aker-Yardsin telakalla teon alla oleva matkustajalautta ohittamassa Sandkarim bookin. Kyseessä oli tämän Color Linen tilaaman Color Magic-nimisen aluksen ensimmäinen koeajo. Alus on suurin Raumalla koskaan rakennettu matkustaja-alus. Laiva on valmis elokuussa.


Risteilijävierailu Raumalle
Heinäkuun alussa Rauma vastaanotti upean risteilyaluksen täynnä saksalaisia turisteja. Alus oli nimeltään Deutschland ja se viipyi satamassa 6 tuntia. Sinä aikana vieraat tutustuivat Vanhaan Raumaan. Raumalta alus läksi Tukholmaan. Näkipä Sandkarim book jälleen uuden komean ilmestyksen. Mutta parempaa on tulossa. M/s Deutschland oli vasta esimakua. Elokuussa Rauman satamaan saapuu peräti m/s World.Rauman tori maanpaossa
Kauppatorin remontin takia torielämä joutui siirtymään kanaalin varteen teatterin eteen. Vaikka paikka on ahdas, monet pitivät uudesta paikasta. Vaihteleva ja idyllinen ympäristö lisäsi tämän ”uuden torin” viehättävyyttä.


Torikatokset valmistuvat
Vanha historiallinen raatihuone yrittää kurkkia rakenteilla olevien torikatosten takaa, mitä oikein on tekeillä. Ehkä sekin ihmettelee korkeita, massiivisia katoksia, kuten moni raumalainen.
Pylväsviidakko
Uuden ydinvoimalan myötä valmistuu myös lisää pylväitä ja johtimia, joita pitkin sitten sähkö virtaa maailman turuille. Mastometsä kulkee läpi Eurajoen vainioiden.
 

Ihmettelevä kamera 12
Ihmettelevä kamera 12
Ihmettelevä kamera 12
Ihmettelevä kamera 12
Ihmettelevä kamera 12
Ihmettelevä kamera 12
Jouko Nummelan elokuvat, tiedot esityksistä ja ostopaikat !
Klikkaa linkkiä !
JN-Kulttuurivideot
JN-Kulttuurivideot
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys