Ihmettelevä kamera 13
 
Ihmettelevä kamera löysi jälleen kohteita, jotka laukaisivat kameran.
Klikkaa kuvia suuremmaksi !

Taide ja Antiikki A.Pihlajamäen portin pieleen on ilmestynyt komea tykki.
Ihmettelevä kamera laskeskeli, mihin suuntaan tykki osoittaa. Se ei osoita itään, niin kuin ennen muinoin. Tänään tykkien suunta näyttää olevan etelä ja EU.Sataman pohjukassa, entisen Satavehnän paikalla on nuorten skeittirata. Jotta harrastukseen tulisi oikea tunnelma, betoniseinä on somistettu värikkäillä graffiteilla.
Iso osa uudesta satamantiestä on valmis. Vierekkäin kulkevat junarata, autotie ja pyörätie.
Ihmettelevä kamera ihmetteli massiivisia meluvalleja ja näpsäisi kuvan, jossa yksinäinen ihminen nähdään, kun tarkkaan katsoo, kulkevan vallien ja leikkausten edessä kävelytiellä.
Rauman tori on saanut uudet, mahtavat katokset, joitten alla nyt kelpaa ihmisten prohdata maailman asioita ja kauppiaitten pystyttää myyntipöytänsä.
Kuitenkin Ihmettelevä kamera ihmetteli täälläkin. Isot katokset eivät riittäneet. Moni kauppias oli pystyttänyt myös omat, tutunoloiset, ihmisenmittaiset katokset pöytien yläpuolelle.Sisäsatamassa kamera näki jotain merkillistä. Siellä oli ryhdytty nypläämään mustaa pitsiä. Nutta millaista sotkua ja sykeröä? Paljon on vielä harjoiteltava. Hj. Nortamon sanoin: ”Kyll siins saa hikkoill, ennengo siin leipäs ansatte, eik stää kaikk taulpääp pyst tekemängä”.
 

Ihmettelevä kamera 13
Ihmettelevä kamera 13
Ihmettelevä kamera 13
Ihmettelevä kamera 13
Ihmettelevä kamera 13
Jouko Nummelan elokuvat, tiedot esityksistä ja ostopaikat !
Klikkaa linkkiä !
JN-Kulttuurivideot
JN-Kulttuurivideot
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys