Ihmettelevä kamera 18.
 
Ihmettelevä kamera hieraisi toisenkin kerran linssiään: ”LATU SULJETTU HIEKOITUKSEN VUOKSI” ?? Kerran eräs kilpahiihtäjä huusi ladulle havuja, mutta että nyt oikein hiekkaa. Pito on taatusti hyvä, luistosta ei voi mennä takuuseen.
Kamera ihmetteli Suvitien varrella olevaa betonista bunkkeria, niin kuin sitä on ihmetellyt moni kulkijakin.Satamakadun varrella, Kalliohovin tontilla on vuonna 1944 valmistunut sodanaikainen pommisuoja. Ihmettelevää kameraa on aina kiinnostanut, millaista siellä sisällä on. Klikkaa kuvaa ja avaa ovi.Kanaalin partaalla, vastapäätä teatteria on Nortamo-Seoran pystyttämä kaunis sektoriloisto. Sen kauneudesta on kuitenkin suuri osa kaikonnut kylkeen piirretyillä ja maalatuilla töherryksillä. Ei liene suuri eikä kallis homma, jos ennen turistikautta fyyri saisi uuden maalin. Klikkaa kuvaa.
Hyinen talvinen luonnonkuva Raumanmerestä.. Kuva on otettu Rihtniemen nokasta. Taustalla Santamatala ja sen kaasa. Etualalla tyrnipensas uhmaa talvisen meren vaaroja. Klikkaa kuva suuremmaksi
 

Ihmettelevä kamera 18.
Ihmettelevä kamera 18
Ihmettelevä kamera 18
Ihmettelevä kamera 18
Ihmettelevä kamera 18
Jouko Nummelan elokuvat, tiedot esityksistä ja ostopaikat !
Klikkaa linkkiä !
JN-Kulttuurivideot
JN-Kulttuurivideot
 
 
 
JN-Kulttuurivideot | Rautatienkatu 23, 26100 Rauma | Yhteys